Loading...

Blog

S-ar putea sa-ti fie util si tie
Home / Blog
02febr.

Cum iti sablezi geamurile cu un buget mai mic?

Ai deja geamurile, clare, perfect transparente. Si ti le-ai dori sablate, pentru a stopa transparenta in acele zone, care au nevoie de mai multa discretie. In aceasta situatie, exista doua solutii la care poti apela: fie schimbi geamurile clare cu unele sablate, sau poate chiar cu un design, fie le colantezi cu autocolant “sablat” cum ii spunem noi in bransa de publicitate.

  • autocolant sablat versus autocolant transparent mat

La prima solutie, nu raspundem noi, intrucat nu este in sfera noastra de activitate :). Cunoastem insa, ca este cea mai costisitoare solutie dintre cele doua.

A doua varianta insa, colantarea cu autocolantul special pentru sablare este o solutie mai flexibila atat din punct de vedere financiar, dar si din punct de vedere al designului.

Autocolantul sablat
este unul special, care poate avea granulatie mai fina sau mai mare, poate fi usor argintiu sau auriu, in functie de gustul fiecaruia sau, bineinteles, de necesitate.

Pentru decoruri speciale sau personalizare, acesta bineinteles ca se poate imprima UV sau se poate cuttera, pentru a evidentia un anumit model sau logo.

  • autocolant sablat

Pentru “sablarea” cu buget mic, in schimb, as dori sa-ti ofer o alternativa, autocolantului sablat despre care ti-am spus mai sus.

Autocolantul transparent mat
iti poate oferi discretia de care ai nevoie pentru geamurile tale, la un buget mult mai mic, decat cel sablat. Acest autocolant nu are granulatie argintata, insa aplicat pe geam, elimina perfect transparenta acestuia. Se colanteaza usor, umed sau uscat, poate fi cutterat si imprimat UV, pentru proiecte speciale sau personalizate. Efectul blurat obtinut te va multumi cu siguranta, daca nu te deranjeaza lipsa granulatiei argintii de la autocolantul sablat.

  • autocolant transparent mat

Acest autocolant il poti folosi atat pentru geamuri, usi din sticla, usi de cabina de dus, usi de vitrina, dar si pentru plexiglasul transparent. Modelele pot fi foarte diverse, inspirate din natura sau abstracte.Noi il folosim cu succes si in proiectele de standuri expozitionale, in special pentru zonele VIP, zonele de discutii, care au nevoie cel mai mult de discretie.

De asemenea, este un autocolant foarte bine vandut la noi catre agentiile de publicitate si branding, pentru peretii despartitori de sticla din zonele office. Acesta capata o dubla functie: cea de minimizare a transparentei si maximizare a discretiei, cu scopul de a asigura confortul de lucru al angajatilor, dar si cea de branduire, transmitere de mesaje motivationale printre angajati, sau mesaje de “welcome” pentru parteneri. Odata aplicat, autocolantul blocheaza vederea din ambele parti, si din interior si din exterior. Si daca tot este folosit pentru partea practica, e pacat sa nu te folosesti si de partea creativa, astfel ca el poate fi imprimat si personalizat cu grafici interesante.

Utilizarea autocolantului transparent mat poate fi interioara, dar si exterioara. Acesta rezista foarte bine cativa ani, asadar este o investitie foarte mica raportata la timpul de utilizare.

Ca sa sintetizez, autocolantul transparent mat are avantaje:

1. Buget mic in raport cu autocolantul sablat (silver sau gold)

2. Iti asigura intimitate

3. Poate fi utilizat pentru decorul geamului (cutterat sau imprimat)

4. Poate contine informatie (prin imprimare de text)

5. Se pot imprima si imagini

6. Il poti utiliza si la interior, dar si la exterior.
  • decor geam autocolant transparent mat

Cand vei avea nevoie de el, contacteaza-ne :) pentru o oferta de design si pret!. Modele frumoase predefinite, gasesti aici.