Loading...

Blog

S-ar putea sa-ti fie util si tie
Home / Blog
19Aug

Imi branduiesc geamurile magazinului,dar vreau sa treaca lumina

"Ce fel de autocolant am nevoie pentru a imi decora vitrina/geamul magazinului cu reclama, dar sa nu imi opreasca lumina naturala sa patrunda in interior?""

  • color emotion guide

Aceasta este una din intrebarile pe care le primim de foarte multe ori din partea clientilor, care nu sunt familiarizati cu materialele publicitare, dar care stiu ce isi doresc :).

Autocolantul perforat pentru branduirea geamurilor, windows graphics, in termeni profesionali iti va rezolva 3 probleme importante:

1. Reclama

Iti faci reclama permanent serviciului sau produsului tau, 24/24h. Si cred ca stii deja, cu cat este vazuta mai des, cu atat ea se va imprima mai bine in constiinta trecatorului potential client

2. Nu iti obtureaza lumina

Permiti luminii naturale sa treaca in interiorul magazinului, fara sa altereze densitatea culorilor reclamei. Datorita perforatiilor autocolantului, lumina trece in interior, astfel ca nu iti vei obtura lumina zilei si va ramane vizibilitatea din interior spre exterior. Invers, insa, din exterior in interior nu se mai intampla. Ce vei vedea, este doar reclama. Autocolantului window graphics ii mai spunem si one way vision din aceasta perspectiva.

3. Umbrire

Iti creeaza confort in interior datorita efectului de umbrire, reducand considerabil puterea soarelui.

3. Iti poti colanta si singur

Cu putina indemanare putem sa rezolvam si problema nr 4, cea a colantarii. Spre deosebire de autocolantul clasic, autocolantul window graphics se poate colanta mult mult mai usor, datorita perforatiilor prin care iese aerul atunci cand il aplicam. Astfel ca nu se acumuleaza bule de aer, cele care dau cea mai mare bataie de cap, atunci cand nu esti specialist in aplicare.

Daca autocolantul este imprimat cu tehnologie pe baza de solvent, ecosolvent, acesta va necesita laminare pentru a putea fi colantat fara sa se zgarie. Cu laminare aplicata, perforatiile vor fi acoperite cu folia de laminare transparenta, astfel ca bulele de aer nu vor mai iesi prin gaurile aurocolantului si la colantare vei avea nevoie de specialist.

Daca imprimarea se face cu tehnologie UV, acesta nu mai necesita laminare si il poti lipi fara grija zgarierii si a formarii bulelor.

Am sintetizat cateva din avantajele de baza ale autocolantului window graphic, dar in functie de specificul fiecare nevoi, acestea pot fi extinse.

Daca ai un astfel de proiect, contacteaza-ne pe email office@profiprinting.ro si il punem in aplicare!