Loading...

Blog

S-ar putea sa-ti fie util si tie
Home / Blog
17Febr.

Grafica pentru print. 8bit sau 16bit?

  Grafica pentru print. 8bit sau 16bit?

Cu acest articol, ma adresez in primul rand celor “dinafara industriei de printing”, care se intalnesc cu momentul in care trebuie sa trimita o grafica in print, conform specificatiilor solicitate de furnizor. Sau pentru cei care abia se initiaza in domeniu. Pentru ca…ma bazez ca cei care lucreaza in printing, dar si designerii si cei din productia grafica, cunosc si stapanesc cerintele generale ale unui fisier gata de trimis in print.

Mai departe
02Febr.

Cum iti sablezi geamurile cu un buget mai mic?

  Cum iti sablezi geamurile cu un buget mai mic?

Ai deja geamurile,clare, perfect transparente. Si ti le-ai dori sablate pentru a stopa transparenta in acele zone, care au nevoie de mai multa discretie. In aceasta situatie, exista doua solutii la care poti apela:

Mai departe
25Ian.

Cand alegem sa folosim tapetul autoadeziv, in locul celui neadeziv...

  Cand alegem sa folosim tapetul autoadeziv, in locul celui neadeziv...

Alegerea decorului pentru perete nu este un simpla, mai ales cand avem o multitudine de variante in online si in magazine, de la decoruri cu vopsea lavabila, pictura, pana la cele cu tapet.

Mai departe
21Ian.

Cum alegem sa imprimam, in functie de tipul de cerneala?

  Cum alegem sa imprimam, in functie de tipul de cerneala?

Atunci cand te intalnesti cu necesitatea unui branding de “imprimat”, fie ca este vorba despre un banner imprimat pe frontlit sau backlit banner, un autocolant pentru vitrina, pentru masina sau pentru personalizarea unui perete, ori despre personalizarea unor simple postere pe suport de hartie, te poti intalni cu cel putin doua variante de imprimare, in functie de tipul de cerneala al echipamentului.

Mai departe
11Ian.

Sistem de expunere textil pentru promovarea campaniei tale.

  Sistem de expunere textil pentru promovarea campaniei tale

Easy stand este un sistem modern care inlocuieste clasicul roll-up. Acesta se utilizeaza atat in magazine, pentru promovarea unor produse sau campanii de oferte, in showroomuri pentru prezentarea facila si la indemana a serviciilor, in vitrinele magazinelor, birouri, cabinete, targuri si expozitii, conferinte, congrese, muzee, in institutiile publice care au nevoie sa-si promoveze campaniile de proiecte etc.

Mai departe
27Nov.

Scrisoare deschisa.

  scrisoare deschisa

Ne alaturam initiativei colegilor nostri de la Euroexpo, din industria targurilor si expozitiilor, de a face apel catre decidentii institutiilor statului roman, cu privire la gasirea unor solutii rapide pentru acest sector de activitate inchis de 9 luni, care trage dupa sine efecte negative pe lantul comercial.

Citeste "Scrisoarea deschisa" si te rog distribuie!
18Sept.

Despre…cum sa nu trimiti niciodata “la print” imagini in corpul emailului.

  imagine la print in corpul emailului

Pe scurt o recomandare pentru cei care nu au inca experienta cu fisierele ce trebuie trimise la imprimat :) . Atunci cand nu esti specialist in domeniu, sau nu ai avut experienta inainte cu trimiterea unor fisiere

Read More
31Aug

Exista sau nu diferenta intre aglomeratia din marile magazine si expozitii?

  stand expozitional

Pentru ca ne intrebam inca de cand s-au deschis mall-urile: ce diferenta de aglomeratie exista intre un mall, hypermarket (unde stim cu totii, avem sageti la casa doar, in interior fiecare se ocoleste cum poate) si o expozitie, care poate fi cel putin la fel de reglementata?

Read More
19Aug

Imi branduiesc geamurile magazinului,dar vreau sa treaca lumina

  autocolant window graphic

"Ce fel de autocolant am nevoie pentru a imi decora vitrina/geamul magazinului cu reclama, dar sa nu imi opreasca lumina naturala sa patrunda in interior?"

Read More
02Mar

5 LUCRURI DE CARE TREBUIE SA TII CONT ATUNCI CAND ESTI EXPOZANT

  pregatirea fisierelor de print

Participarea in calitate de expozant la un targ reprezinta o alegere pregatita si bugetata din timp, care ar trebui sa intoarca rezultatele asteptate.

Read More
05Feb

Cum iti pregatesti fisierul de print?

Indicatii pe scurt :)

  pregatirea fisierelor de print

Recomandarea noastra este sa iti lucrezi fisierul de print cu un specialist, graphic designer.

Te va scuti de neplaceri si frustrari multiple: calitatea nesatisfacatoare a designului, a culorilor si a calitatii, dar si a modului de lucru, a unui PC cu configuratie nepotrivita designului grafic, etc. Daca nu ai un specialist, te invit sa ne scrii pe office@profiprinting.ro si vei depasi profesionist aceasta etapa :).

Read More