Loading...

Blog

S-ar putea sa-ti fie util si tie
Home / Blog
11Ian.

Sistem de expunere textil pentru campania ta de promovare.

Easy stand este un sistem modern care inlocuieste clasicul roll-up. Acesta se utilizeaza atat in magazine, pentru promovarea unor produse sau campanii de oferte, in showroomuri pentru prezentarea facila si la indemana a serviciilor, in vitrinele magazinelor, birouri, cabinete, targuri si expozitii, conferinte, congrese, muzee, in institutiile publice care au nevoie sa-si promoveze campaniile de proiecte etc.

  • Sistem de expunere textil pentru campania ta de promovare.

Fata de clasicul roll-up, acesta are un design modern, are stabilitate (sta drept), are inaltime mai mare (2100mm), este personalizat fata-verso, astfel ca poti beneficia de spatiu pentru doua mesaje, sau il poti utiliza ca separator intre doua zone din magazin sau birou.

Personalizarea se face UV, pe material textil, iar montajul acestuia este la indemana oricui. Textilul imprimat are cusut cheder pvc, care fixeaza cu usurinta grafica in profil. Cine a desfacut/montat/demontat un rollup stie ca uneori poate fi chinuitor pana il faci sa stea drept.

Un alt avantaj fata de rollup, este acela ca sistemul fiind mai robust, are viata mult mai lunga, fiind o investitie long-term, care mai necesita costuri marginale doar cu schimbarea printurilor. Astfel ca, doar grafica textila o vei schimba, in functie de campania de promovare.

La noi vei gasi sistemele personalizate, pe baza de comanda.