Loading...

Casete luminoase textile

Casete luminoase textile pentru perete

caseta luminoasa textil

Casetele textile luminoase cu prindere pe perete sunt utilizate cu succes in magazinele din mall-uri pentru promovarea produselor sau campaniilor de publicitate, in receptii - unde impactul mesajului este maxim pentru vizitatori sau chiar in birouri sau salile de meeting.

Casetele au profile din aluminiu, sunt iluminate LED, perimetral sau pe intreaga suprafata si sunt personalizate pe material backlit textil. Dimensiunea acestora poate ajunge si la 6m lungime, care este lungimea maxima a profilului de caseta, iar latimea/inaltimea de maximum 3m.

Casete luminoase textile free stand

caseta luminoasa textil free stand

Aceste casete luminoase free stand sunt ideale pentru ca au avantajul de a fi plasate in diferite zone ale magazinului, acolo unde tu identifici traficul cel mai bun de clienti, astfel incat impactul sa fie maxim. Aceste casete pot fi iluminate simpla-fata, dar in general se produc dubla-fata, intrucat acesta este si unul din avantajele lor majore. Dimensiunile pot fi diferite, in functie de spatiul de expunere necesar. Aceste casete sunt perfecte si in expozitii, pentru peretii de separare ai standurilor expozitionale. Casetele se sustin pe talpi, iar numarul acestora creste odata cu lungimea peretelui.

! Trebuie sa tii cont ca aceste casete textile luminoase free-stand au nevoie de o sursa de curent acolo unde vor fi amplasate. Daca planuiesti sa ii muti locul, trebuie sa ai in vedere si o sursa de curent apropiata.

Casete luminoase textile incastrate

caseta luminoasa textil incatrata in perete

Casetele luminoase incastrate in perete sunt elegante si se folosesc in proiecte de amenajare gandite de la zero. Acestea casete luminoase textile le intalnim in amenajarea standurilor expozitionale, in amenajarea birourilor sau sediilor de banca. Profilele din aluminiu nu se vad, astfel ca designul luminos este "la fata" cu intregul perete. O varianta extrem de draguta si foarte apreciata de clientul final.

Casete luminoase textile in standuri expozitionale

caseta luminoasa textil in stand expozitional

Casetele luminoase textile in standurile expozitionale personalizate arata extrem de bine si aduc proiectul in linia intai. Noi construim standuri expozitionale si acest trend a intrat puternic in solicitarile noastre in ultimii 2 ani. Aceste casete fac parte integranta dintr-un proiect de stand gandit de la zero, sunt personalizate, pot fi utilizate ca pereti separatori, pereti de fundal, pazii cu logo sau spatii private de discutii.

Pentru un proiect personalizat de stand expozitional, te invit sa ne scrii pe office@profiprinting.ro.

Casete textile personalizate

Proiectele personalizate cer intotdeauna timp si atentie deosebita. Noi suntem "echipa de proiect", iubim sa facem parte din proiecte personalizate, iar daca ai nevoie de casete textile iluminate sau neiluminate in cote speciale, te invit sa ne scrii pe office@profiprinting.ro si iti vom intampina solicitarea, timpul de executie si costul.


Casete textile dimensiuni standard

Daca te grabesti sa iti achizitionezi o caseta textil personalizata cu iluminare Led sau neiluminata, te invit in magazinul nostru online profiprinting.shop si de acolo iti poti achizitiona o astfel de caseta la dimensiuni standard. Designul grafic ni-l trimiti pe email la office@profiprinting.ro.

....🌞 Atunci cand nu ai suficienta lumina naturala,...

simulezi una 😉. Si...

te vei simti mult mai bine!


Nu te-am convins inca? Contacteaza-ne, pentru ca...

Avem experienta

Din 2007 desavarsim proiecte frumoase.

Executam la timp

In lumea evenimentelor nu exista "acum", ci "ieri".

Suntem creativi

Esti lipsit de inspiratie? Lasa proiectul in seama noastra!

Iubim ceea ce facem

Si ne plac relatiile pe termen lung!

Suntem deschisi

Cu ochii pe trend, pentru ca proiectul tau sa fie actual.

Suntem prietenosi

Te asteptam pe la noi sa discutam despre proiecte transformate in experiente frumoase!