Loading...

Home / Tapet copii / Detalii
SHOP > Tapet copii > Tapet COD 562
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv

Tapet autoadeziv - COD 562Acest tapet este fin texturat, ce ofera delicatete oricarui design. Este un tapet autoadeziv,se lipeste foarte usor fara ajutorul unui specialist, fara a avea nevoie de clasicul adeziv. Se poate folosi in orice spatiu: camera de locuit, spatiu de birouri, rezidentiale, clinici, institutii etc. Este un tapet imprimat UV, fara emisii de compusi organici volatili, foarte rezistent in timp.

Cumpara

COD: 562
Tehnologie: imprimare UV
, tapet camera copilului

Aveti mai multe optiuni

Pentru mai multe tipuri de tapet autoadeziv, cu texturi diferite, contacteaza-ne pe office@profiprinting.ro sau apeleaza-ne la nr. +40 754 097 123

Livrare gratuita

Atunci cand comanda ta depaseste 300ron. Sub aceasta valoare, transportul costa 30 ron.

Iti primesti banii inapoi in max. 14 zile

Daca te razgandesti si nu mai doresti produsul.

10% Voucher Discount

Prima comanda iti va aduce un voucher de 10% Discount pe care il poti folosi sau il poti darui.

Tapetul autoadeziv imprimat reprezinta solutia ideala pentru decorul pe termen mediu si lung al unui perete. Este un tapet cu textura fina, cu adeziv pe spate, care se lipeste asemenea unui autocoalnt.

Timpul de lipire este injumatatit, fata de tapetul clasic care necesita aplicarea adezivului. Cu siguranta te poti descurca si fara ajutorul unui specialist cu acest tip de tapet.

Imprimarea imaginilor se face UV, ce-i ofera rezistenta ridicata culorilor in timp. Decorul vine impartit in fasii pe inaltime, cu o latime de pana la 1m, care se lipesc cu usurinta pe perete, cu ajutorul racletei sau a unui trafalet. Efectul acestuia este "Wow!" si cu siguranta schimbarea iti va aduce o stare de bine, care iti va impacta si invitatii!

Unde se aplica: pe suprafete finisate, care sa nu aiba denivelari sau crapaturi, pe suprafete amorsate, bine curatate de praf, pe suprafete foarte bine uscate

Unde se utilizeaza: spatii rezidentiale, clinici, institutii publice, birouri, sali de conferinta, gradinite, scoli

Parameter Value
Dimensiuni fasii de pana la 1000 mm latime
Tehnologie UV
Greutate/Grosime 200-235g/mp / 160 ┬Ám
Suprafata fin texturata

Recomandari de aplicare a tapetului pe perete:

1. Cu o zi inainte, intinde din rola fasiile de tapet pe o suprafata dreapta, astfel incat in timp ce lipesti, acestea sa nu aiba onduleuri.

2. asigura-te ca ai peretele perfect finisat, amorsat si uscat. Chiar inainte de a aplica tapetul mai trebuie curatat de praf cu o laveta uscata moale.

3. asigura-te ca ai cele necesare pentru montaj: racleta sau trafalet, cutter pentru taiat surplusul, rigla, scara.

4. intinde pe podea sau pe o suprafata plana fasiile de tapet, una langa cealalta, pentru a verifica suprapunerea si potrivirea lor.

5. Incepe cu prima fasie, dezlipeste hartia de pe spate in partea de sus aproximativ 10cm si in urma preseaza cu racleta sau trafaletul. Trage hartia in jos pe masura ce inaintezi cu trafaletul sau racleta.

6. vii cu a doua fasie si suprapui 1cm (suprapunere executata si in grafica) si continui asa pana la ultima. La sfarsit cu ajutorul cutterului si riglei, elimini fasia suprapusa. Apoi, bucura-te de noua atmosfera :) !

  • autocolante pentru usa

  • autocolante pentru usa

Adauga recenzie


Din aceeasi categorie