Loading...

Home / Shop / Detalii
SHOP > Tapet > Tapet COD 532
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv
tapet autoadeziv

Tapet fibra de sticla - COD 532


1399 ron (tva inclus) - 4500mm L x 3000mm H
 (0 reviews)

Acest tapet este unul cu textura foarte fina, are adeziv pe spate, care se activeaza in contactul cu apa. Se poate folosi in orice spatiu: camera de locuit, spatiu de birouri, rezidentiale, clinici, institutii etc. Este un tapet cu rezistenta la multe curatari, este tratat antimicrobian si permite vaporilor de apa sa circule.

Cumpara

COD: 532
Brand: Vitrulan
Tehnologie: imprimare UV
, peisaj perete

Aveti mai multe optiuni

Pentru mai multe tipuri de tapet autoadeziv, cu texturi diferite, contacteaza-ne pe office@profiprinting.ro sau apeleaza-ne la nr. +40 754 097 123

Livrare gratuita

Atunci cand comanda ta depaseste 300ron. Sub aceasta valoare, transportul costa 30 ron.

Iti primesti banii inapoi in max. 14 zile

Daca te razgandesti si nu mai doresti produsul.

10% Voucher Discount

Prima comanda iti va aduce un voucher de 10% Discount pe care il poti folosi sau il poti darui.

Tapetul din fibra de sticla imprimat reprezinta solutia ideala pentru decorul pe termen mediu si lung al unui perete. Este un tapet cu structura fina, cu adeziv pe spate care se activeaza in contact cu apa.

Fata de alte tipuri de tapet, acesta este mai economic, se lipeste mult mai repede pe perete si datorita structurii sale, imbinarile sunt aproape invizibile.

Imprimarea imaginilor se face UV, ce-i ofera rezistenta ridicata culorilor in timp. Decorul vine impartit in fasii pe inaltime, cu o latime de pana la 1m, care se lipesc cu usurinta pe perete, cu ajutorul unei raclete speciale. Efectul acestuia este "Wow!" si cu siguranta schimbarea iti va aduce o stare de bine, care iti va impacta si invitatii!

Unde se aplica: pe suprafete finisate, care sa nu aiba denivelari sau crapaturi.

Unde se utilizeaza: spatii rezidentiale, clinici, institutii publice, birouri, sali de conferinta, gradinite, scoli

Parameter Value
Dimensiuni 4500mm (L) x 3000mm (H)
Tehnologie UV
Grosime 215g/mp
Suprafata neteda

Recomandari de aplicare a tapetului pe perete:

1. asigura-te ca ai cele necesare pentru montaj: racleta, un vas cu apa pentru activarea adezivului, cutter pentru taiat surplusul, rigla.

2. asigura-te ca suprafata peretelui este curata, nu are particule de praf. Daca este prea lucioasa, trebuie sa o pregatiti cu smirghel fin pentru aderenta. Daca aveti o suprafata foarte absorbanta este necesar sa dati pe perete un strat de amorsa. Acoperiti si neteziti crapaturile si denivelarile.

3. introdu in recipientul cu apa fasia de tapet si tine-l 2-3 min, nu mai mult. Il scoti din apa si il pozitionezi pe perete, apoi presezi cu racleta, scotand bulele de aer

4. vii cu a doua fasie si suprapui 1cm (suprapunere executata si in grafica) si continui asa pana la ultima. La sfarsit cu ajutorul cutterului si riglei, elimini fasia suprapusa. Apoi, bucura-te de noua atmosfera :) !

  • autocolante pentru usa

  • autocolante pentru usa

Adauga recenzie


Din aceeasi categorie